Klever X Speed Original dark grey
Klever X Speed Original dark grey

Specificaties

Merk Klever
Uitvoering Unisex
Jaar 2022
Wielmaat 27,5
Frame Medium, Large
Kernwoord Elektrische Fiets
kleur dark grey
Type fiets X Speed Original
Versnellingen 11

Beschrijving

JE HOUDT VAN EEN MOOIE, SNELLE E-BIKE DIE HEERLIJK RIJDT.

Dan is de Klever X Speed de e-bike die je zoekt. Want je vindt ook goede kwaliteit en stijl belangrijk, toch? En je bent er nu echt wel klaar mee om steeds weer in de file te staan voor maar 22 km naar je werk. En het lijkt erger te worden met die file..
De Klever X Speed high-speed e-bike is een droom. De 600W stille motor brengt je makkelijk naar 45 km/u. Het frame van de Klever X is echt stijf, en de 27.5 inch velgen met Super Moto X banden, geven je het rijgevoel van een "high performance road bike".De 850Wh accu en de mogelijkheid om, in een speciale Ortlieb accu tas, een tweede accu mee te kunnen nemen wanneer je deze nodig denkt te hebben, neemt je eventuele zorgen over het hebben van voldoende actieradius ook nog eens helemaal weg.

Klever X Speed Original dark grey

Klever | X Speed Original
4.999,

Adviesprijs:
5.599,
U bespaart 11%
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat. Leveren is mogelijk. Contacteer ons voor meer info.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken